به گزارش روابط عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران، معلم را شاید بتوان به معنای واقعی کلمه خلیفه خداوند خواند؛ به سبب اینکه وظیفه عظیم پرورش انسانها به او سپرده شده، جایگاهش بر فراز قله انسانیت است. دانشگاه تهران نیز مفتخر به داشتن بزگوارانی است که علاوه بر داشتن شان معلمی، عنوان باشکوه نیکوکاری را هم با خود دارند.
معلمی صرفا یک شغل نیست؛ یک معلم قبل از همه چیز باید انسانی با اندیشهای متعالی باشد. در فرهنگ ریشهدار ما بسیار بر این نکته و اهمیت همراهی علم و عمل تاکید شده است. برای مثال استاد سخن، سعدی در مواعظش میگوید:
دعوی مکن که برترم از دیگران به علم چون کبر کردی از همه دونان فروتری
از من بگوی عالِم تفسیرگوی را گر در عمل نکوشی نادانمفسری
بار درخت علم ندانم مگر عمل با علم اگر عمل نکنی شاخ بیبری
علم آدمیت است و جوانمردی و ادب ور نی ددی به صورتِ انسان مصوَّری
از صد یکی به جای نیاورده شرط علم وز حب جاه در طلب علم دیگری
هر علم را که کار نبندی چه فایده چشم از برای آن بود آخر که بنگری
دانشجویان دانشگاه تهران بسیار خوشبخت هستند که اساتیدی دارند که به این مقام رفیع دست پیدا کردهاند. بخشی از این بزرگواران نیکاندیش با کسر از حقوقشان به اعتلای دانشگاه تهران کمک میکنند، بخشی نیز با عضویت در یک گروه واتساپی و خواندن داستان مشکلات دانشجویان، هر هفته با اهدای مبلغی در رفع موانع رشد آیندهسازان این سرزمین میکوشند. اساتید دیگری هم بودهاند که در طول 90 سال فعالیت نماد آموزش عالی ایران، با کارهای خیر و دوراندیشانه خویش، به الگویی بس عظیم و سازنده تبدیل شدهاند.
چه چیزی زیباتر از این؟! که انسان در تمام عرصههای زندگیاش معلم باشد؛ معنای رستگاری چیزی جز این است …؟
برای خواندن مطالب بیشتر و جذابتر و همراهی با ما در راستای ساختن بنیادی نیک و مستحکم برای دانشگاه و پیشبردن مرزهای علم، سایت و صفحات بنیاد حامیان دانشگاه تهران در فضای مجازی را دنبال نمایید.
برای ورود به صفحه جایزه حمایتی تحصیلی بنیاد حامیان: کلیک کنید
برای ورود به صفحه آپارات بنیاد حامیان: کلیک کنید
برای ورود به کانال تلگرام بنیاد حامیان: کلیک کنید
برای ورود به صفحه اینستاگرام بنیاد حامیان: کلیک کنید
برای ورود به کانال واتساپ بنیادحامیان: کلیک کنید