برگزاری اولین جلسه شبکه حامیان خوابگاه‌های دانشگاه تهران

خوابگاه

به گزارش روابط عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران، اولین جلسه شبکه حامیان خوابگاه‌های دانشگاه تهران، مورخ 1403/05/31 در محل کوی پسران برگزار شد.

پویشی به نام کوی محبت آغازگر فعالیت شبکه حامیان خوابگاه‌ها می‌باشد. این پویش تابستانه، با اعلام کالاها و تجهیزات مورد نیاز خوابگاه‌های دانشگاه تهران، خیرین نیک‌اندیش را به مشارکت در بهبود وضعیت رفاهی دانشجویان دعوت نموده است.

در ابتدای نشست دکتر وجهی، معاون دانشجویی دانشگاه تهران با توصیف وضعیت دانشجویان خوابگاهی، گفت: «حضور حدود 10500 دانشجوی خوابگاهی با قومیت‌ها، فرهنگ‌ها و سلایق مختلف در دانشگاه تهران، کار مدیریت را دشوار می‌کند که البته این دشواری‌ها برای ما شیرین است.» او با تاکید بر برکت وجود خیرین در کنار دانشگاه تهران افزود:‌ «حضور و حمایت خیرین واقعا برای ما مایه دلگرمی است. من که خودم دارای دختر هستم، می‌دانم که مراقبت از دانشجویان دختر چقدر امر خطیر و مهمی است، بارها شده که کمک‌های خیرین موجب شادی دل دختران‌ خوابگاهی‌مان و افزایش امنیت روحی و جسمی آن‌ها گشته است.»

در ادامه دکتر کمره‌ای، رئیس هیات مدیره بنیاد حامیان دانشگاه تهران با اشاره به مطالعات انجام‌شده درباره عملکرد دانشجویان گفت: «تحقیقات نشان می‌دهد که هر چه محیط سکونت دانشجویان باکیفیت‌تر و دغدغه‌های آنان کم‌تر باشد، بازده بسیار بالاتری در امور تحصیلی به دست خواهند آورد و در بروز استعدادهای خود تواناتر خواهند بود. ما از مشارکت خیرین عزیز با هر مقداری، در راستای رفع نیاز دانشجویان خوابگاهی استقبال می‌کنیم که قطعا تاثیر بسیار چشمگیر و مثبتی در آینده خواهد داشت.»

دکتر کمره‌ای در پایان سخنانش، جمله‌ای که همواره بر آن تاکید دارد را ذکر کرد: «هر سرمایه‌ای توفیق انجام کار خیر را ندارد.»

ارتقا خوابگاه‌های دانشگاه تهران با یاری دانش‌آموختگان

 

مهندس قلم‌چی، متولی بنیاد علمی و آموزشی قلم‌چی با اعلام حمایت از تامین برخی کالاهای مورد نیاز خوابگاه‌ها گفت: «باید با ساکنان قبلی کوی دانشگاه ارتباط برقرار کرد؛ افرادی که در این محیط پرورش پیدا کرده و از مزایا و امکاناتش استفاده کرده‌اند و حالا حتما مشتاق خواهند بود تا به ارتقا آن کمک کنند.»‌ در همین راستا مهندس قلم‌چی از تک‌تک حاضران در جلسه خواست تا هر کدام با ارتباطاتی که دارند، چند نفر از ساکنان پیشین کوی دانشگاه را ترغیب به حمایت کنند. او بر اهمیت ادامه‌دار بودن این جلسات نیز تاکید کرد تا نتیجه‌ای نیک و پایدار حاصل شود.

در محل نشست، موزه‌ای جذاب و خاطره‌انگیز ایجاد شده بود که در آن تصاویر و وسایل دانشجویان ساکن خوابگاه‌ها در طی 90 سال فعالیت دانشگاه تهران قرار داشت.

گفتنی است شبکۀ حامیان خوابگاه‌های دانشجویی در سال ۱۴۰۱ با هدف جلب مشارکت حامیان در ارتقای خدمات خوابگاهی تأسیس و به تصویب هیات مدیرۀ بنیاد حامیان دانشگاه تهران رسید.

از مزایای عضویت در این شبکه، مضاف بر مزایای معنوی و خیر ماندگار، آن دسته از حامیانی که در تأمین بخشی از تجهیزات یا اعتبار لازم برای ارتقای خدمات رفاهی و فرهنگی خوابگاه‌ها نقش مؤثری داشته باشند، در همایش سالانۀ خیرین نیک‌اندیش حامی خوابگاه‌های دانشجویی معرفی و از آنها تقدیر خواهد شد. در ضمن اقلام اهدایی به نام فرهیختۀ نیک اندیش ثبت می‌شود.

خوابگاه

برای خواندن مطالب بیش‌تر و جذاب‌تر و همراهی با ما در راستای ساختن بنیادی نیک و مستحکم برای دانشگاه و پیش‌بردن مرزهای علم، سایت و صفحات بنیاد در فضای مجازی را دنبال نمایید.

برای ورود به صفحه جایزه حمایتی تحصیلی بنیاد حامیان:          کلیک کنید     

برای ورود به صفحه آپارات بنیاد حامیان:                               کلیک کنید     

برای ورود به کانال تلگرام بنیاد حامیان:                                  کلیک کنید     

برای ورود به صفحه اینستاگرام بنیاد حامیان:                          کلیک کنید    

برای ورود به کانال واتساپ بنیادحامیان:                                کلیک کنید

برچسب‌ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید