به گزارش روابط عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران، در این اینفوگرافی میبینیم که موثرترین کار خیر چگونه کشورها را متحول کرده است؟
نیکوکاری و وقف در زمینه علم، حتی با کمترین مبالغ، بهترین انتخاب برای مهربانان دوراندیشی است که قصد دارند هوشمندانه تاثیرگذار باشند. طبق گفته رئیس دانشگاه تهران، در ایران نیز 10 درصد بودجه دانشگاه تهران توسط خیرین نیکاندیش تامین میشود؛ رقمی که امیدواریم پیشرفت بسیار چشمگیری داشته باشد.
درمان ریشه درخت مشکلات
انجام هر نوع کار خیری قابل ستایش است اما با بسیاری از آنها، تنها میتوان شاخههای درخت مشکلات را هرس کرد، شاخههایی که در آینده دوباره رشد خواهند کرد. انجام اصولی و هدفمند کار خیر نیاز به تفکر بنیادی و بلندمدت دارد؛ کمک کردن به نهاد دانش و پیشبردن مرزهای علم میتواند درخت مشکلات را از ریشه درمان کند. چرا؟ علم زایا و پویاست؛ با راهاندازی و تقویت مستمرش، مصرانه و خودبسندهوار پیش خواهد رفت و راه پیشرفتهایی باورنکردنی را خواهد گشود.
بهترین کار خیر
جالب است بدانید کشورهایی که پیشرفتی نسبی را به چنگ آوردهاند، آمار قابلتوجهی در نیکوکاری در زمینه علم هم داشتهاند! چند صد سال پیش، مردم خیرخواهشان با حس انجام وظیفه انسانی و دینی، در قالب بهترین کار خیری که به نظرشان میرسیده، زمین و داراییهایشان را برای تاسیس دانشگاه و مراکز علمی وقف کردهاند. شاید بهتر باشد به سراغ یک مثال عینی برویم تا ارزش چنین کار برایمان بیشتر هویدا شود.
ساختن بهترین دانشگاه جهان با وقف!
دانشگاه هاروارد تقریبا 400 سال پیش توسط جمعی از خیرین ساختهشد. از این جمع، ظاهرا کشیشی جوان به نام جان هاروارد، بیشترین میزان سخاوت را داشته (وقف زمین و اهدای نیمی از سرمایهاش و 400 جلد کتاب) و به همین دلیل، آن کالج را که در ابتدا مخصوص تربیت روحانیون موحد بوده، هاروارد نامیدند.
نتایج انجام کار خیر در زمینه علم
کمکها به دانشگاه هاروارد مستمر بوده و همین باعث تبدیلشدنش به ثروتمندترین دانشگاه جهان شدهاست. هاروارد در تربیت انسانهای قدرتمندی که برای مردم رفاه و سلامتی و شادی به ارمغان بیاورند، همواره سرآمد بوده؛ در میان تمام دانشگاههای جهان، بیشترین میزان دانشآموختههایی که برنده جایزه نوبل (161 نفر) و مدال فیلدز (18 نفر) شدهاند، متعلق به دانشگاه هاروارد بودهاست.
روزی جان هاروارد جوان و نیکاندیش 400 جلد کتاب را به مرکز موردعلاقهاش اهدا کرد و حالا این دانشگاه با پشتوانه بهترین کار خیر، دارای حدود 20 میلیون جلد کتاب و یکی از بزرگترین کتابخانههای دانشگاهی جهان است.
جایزه حمایتی تحصیلی، یک حمایت جذاب!
جایزه حمایتی تحصیلی از سال 1398 در بنیاد حامیان دانشگاه تهران و با نیت نیک و یاری اعضای هیئت علمی این دانشگاه، در انواع مختلف به دانشجویان مستعد اهدا شد و پس از آن در میان دوستداران دانشگاه تهران نیز رواج یافت.
شما هم میتوانید در قالب تفاهمنامه، یک جایزه حمایتی تحصیلی ایجاد کنید؛ مبلغ اهدایی در صندوق نیکوکاری دانشگاه تهران سرمایهگذاری میشود و منافع حاصل از آن، میتواند، به نام خودتان، در قالب جایزه، حمایت از پایاننامهها و تحقیقات، خرید تجهیزات و ملزومات به دانشجویان مستعد دانشگاه تهران تعلق گیرد؛ این سرمایهگذاری در راستای ایجاد پایدارترین و بیشترین جریان حمایتی ممکن برای دانشجویان عزیز ایران زمین است.
چگونه جایزه حمایتی تحصیلی داشته باشیم؟
اگر قصد اهدای این جایزه را دارید، کافیست از طریق شماره تلفن همراه 09052112923 و یا شماره 88390459-021 داخلی 111 با ما تماس بگیرید تا همکارانمان در سریعترین زمان ممکن و با افتخار راهنمایتان باشند.
برای خواندن مطالب بیشتر و جذابتر و همراهی با ما در راستای ساختن بنیادی نیک و مستحکم برای دانشگاه و پیشبردن مرزهای علم، سایت و صفحات بنیاد حامیان دانشگاه تهران در فضای مجازی را دنبال نمایید.
برای ورود به صفحه جایزه حمایتی تحصیلی بنیاد حامیان: کلیک کنید
برای ورود به صفحه آپارات بنیاد حامیان: کلیک کنید
برای ورود به کانال تلگرام بنیاد حامیان: کلیک کنید
برای ورود به صفحه اینستاگرام بنیاد حامیان: کلیک کنید
برای ورود به کانال واتساپ بنیادحامیان: کلیک کنید