گردهمایی خیرین نیکاندیش و دانشجویان برتر بورسیه دانشگاه تهران (دوره دهم)، بعد از ظهر 7 آذر 1403، در تالار علامه امینی کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران برگزار شد.
در این مراسم از دانشجویان برتر بورسیه و تلاشهای ارزشمند خیرین دانشگاه در حمایت از این جوانان مستعد قدردانی به عمل آمد. اتفاق خاص و جالب توجه دیگر این گردهمایی، امضای صلحنامه یک بانوی نیکوکار با هدف تقویت نهاد علم بود.
در ابتدای گردهمایی دکتر کمرهای، رئیس هیئتمدیره بنیاد حامیان دانشگاه تهران ضمن معرفی بنیاد گفت: بنیاد حامیان دانشگاه تهران در راستای حمایت از اهداف کمی و کیفی دانشگاه، تنها با یک 1 خیر بورسیه کار خود را آغاز کرد، اکنون شاهد حمایت 521 نفر از خیرین هستیم؛ ما از افزایش تعداد خیرین استقبال کرده و دست حامیان نهاد علم را میبوسیم.
ایشان نیروی انسانی را ارزشمندترین سرمایه هر کشور دانست و افزود: ما از این نظر بسیار غنی هستیم و بهترین استعدادها را در دانشگاه تهران داریم. من باید از خیرین عزیز بابت اهمیت دادن به این سرمایه ارزشمند تشکر کنم و همچنین از دانشجویان بورسیه هم سپاسگزارم که این حمایتها را به ثمر مینشانند.
در ادامه، صلحنامهای با هدف حمایت از خوابگاههای دانشجویی دانشگاه توسط سرکار خانم لیلی هاشمی، کارمند بازنشسته دانشگاه تهران به امضا رسید که با تشویق پرشور حضار مواجه شد. این بانوی نیکاندیش، به نام برادر مرحومش زندهیاد علیمحمد هاشمی، منزل خود را به دانشگاه تهران صلح کرد تا پس از ایشان به فروش رسیده و برای حمایت از خوابگاه های دانشجویی استفاده شود.
دکتر حسینی، رئیس دانشگاه و رئیس هیات امنای بنیاد حامیان دانشگاه تهران نیز در سخنرانی خود با تاکید بر نقش بیبدیل خیرین در توسعه علمی کشور و وظیفه سنگین اعتلای دانشگاه گفت: دانشگاه تهران با تمام عظمت و تاثیرگذاریاش، شرایطی دارد که برازنده نام و نشان و جایگاهش نیست. برای مثال خوابگاههای این دانشگاه دارای وضع نابسامانی هستند. خیرین عزیز همواره در حل چنین مشکلاتی، به خوبی ایفای نقش کردهاند و من باید حتما از ایشان تشکر کنم. امیدواریم که در سال آینده با تلاش روزافزون، تعداد حامیان نهاد علم دو برابر شده باشد.
در ادامه، ۵ دانش آموخته ادوار گذشته بورسیه دانشگاه تهران که در حوزه های علمی و کارآفرینی موفقیت هایی کسب نموده بودند، تجربیات خود را با حاضرین به اشتراک گذاشتند و از تاثیر چشمگیر حمایت خیرین بر بهبود روند تحصیلی خود گفتند.
در پایان گردهمایی، مهندس کاظم قلمچی، مدیرعامل بنیاد علمی آموزشی قلمچی، نائب رئیس هیئت مدیره بنیاد حامیان و اولین خیر بورسیه ضمن سخنرانی، معرفی خیرین حاضر در مراسم و تقدیر از تلاشهایشان، بر این موضوع تاکید نمود که تمامی افراد جامعه باید از نهاد علم؛ مدرسه و دانشگاه حمایت نمایند و به ویژه تمامی دانش آموختگان دانشگاه به محل تحصیل خود بدهکار هستند و باید از مدرسه و دانشگاه محل تحصیل خود حمایت نمایند؛
در ادامه تعدادی از خیرین حاضر در جلسه نیز با جملاتی بر لزوم حمایت از دانش، دانشجویان و دانشگاه تاکید نمودند و تشویقها و قدردانیهای متقابل خیرین و دانشجویان، جوی جذاب و دیدنی در تالار علامه امینی به وجود آورد و باعث شد قابهایی نمادین و بهیاد ماندنی از این اتفاقات زیبا به ثبت برسد.
همیاران پرتلاش و متعهد بنیاد نیز نقش پررنگی در برگزاری هر چه بهتر این مراسم ایفا کردند. دانشجویان دانشگاه میتوانند از فرصت کار دانشجویی استفاده کنند و در بخشهای مختلف دانشگاه شامل دانشکده، خوابگاه، کتابخانه و … مشغول شوند. از جمله مزایای طرح همیاری، ساعات انعطافپذیر کاری و کسب مهارتهای مختلف و متناسب با فعالیت است.
در سال تحصیلی گذشته، با همت متعالی خیرین، لذت ساختن آیندهای دلپذیر برای 2446 نفر از فرزندانمان را در قالب بورسیه تحصیلی داشتهایم.
شما هم میتوانید حتی به سادهترین شکل، قدمی در راستای گسترش مرزهای علم و اعتلای دانشگاه بردارید. ما مشتاق کنار شما بودن و نیرو گرفتن از قدرت قلبهای سرشار از عشقتان هستیم. کوچکترین قدمها با پاکترین نیات و خالصانهترین تلاشها، قطعا به نتایجی بسیار زیبا و سازنده ختم خواهند شد.
برای خواندن مطالب بیشتر و جذابتر و همراهی با ما در راستای ساختن بنیادی نیک و مستحکم برای دانشگاه و پیشبردن مرزهای علم، سایت و صفحات بنیاد حامیان دانشگاه تهران در فضای مجازی را دنبال نمایید.
برای ورود به صفحه جایزه حمایتی تحصیلی بنیاد حامیان: کلیک کنید
برای ورود به صفحه آپارات بنیاد حامیان: کلیک کنید
برای ورود به کانال تلگرام بنیاد حامیان: کلیک کنید
برای ورود به صفحه اینستاگرام بنیاد حامیان: کلیک کنید
برای ورود به کانال واتساپ بنیادحامیان: کلیک کنید