نشست هم‌افزایی هیئت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه تهران و هیئت مدیره بنیاد حامیان واحد دانشکدگان هنرهای زیبا

نشست

به گزارش روابط عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران، نشست هم‌اندیشی، تبادل نظر و هم‌افزایی هیئت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه تهران و هیئت مدیره‌ بنیاد حامیان دانشکدگان هنرهای زیبا با هدف حمایت از اهداف کمی و کیفی دانشکدگان هنرهای زیبا و جلب مشارکت حامیان و دانش آموختگان برگزار شد.

تمرکز بر هنرهای زیبا

جلسه هیئت مدیره بنیاد طبق معمول با یاد یکی از خیرین جاودان دانشگاه تهران و مروری بر زندگی‌نامه و فعالیت‌هایش آغاز شد. در ادامه، دکتر حامد مظاهریان، رئیس هیئت‌مدیره بنیاد حامیان دانشکدگان هنرهای زیبا، به نقش این بنیاد در افزایش حمایت‌های مالی از دانشکدگان هنرهای زیبا اشاره کرد و آن را عامل ایجاد امید در میان دانشجویان، اساتید و مجموعه هنرهای زیبا دانست.

مهندس شراره رضوی، عضو هیئت مدیره بنیاد حامیان دانشکدگان هنرهای زیبا، به معرفی ساختار و گستردگی این دانشکدگان پرداخت که شامل سه دانشکده معماری، شهرسازی و هنرهای تجسمی، و همچنین رشته‌های هنرهای نمایشی، موسیقی، طراحی صنعتی، پژوهشکده‌های فرهنگ و هنر، قطب علمی فناوری معماری و کتابخانه و مرکز اسناد است.

مهندس رضوی افزود: بنیاد حامیان هنرهای زیبا، طیف وسیعی از حمایت‌ها را ارائه می‌دهد که شامل بورسیه تحصیلی، وام بدون بهره، کمک به برگزاری رویدادها، حمایت از پایان‌نامه‌ها و پروژه‌های علمی، خرید تجهیزات، اهدای جوایز و انجام امور عمرانی است اما هنوز با نیازهای موجود در هنرهای زیبا فاصله زیادی وجود دارد.

دکتر شهروز شایگان، بازرس هیئت‌مدیره بنیاد حامیان دانشکدگان هنرهای زیبا ضمن ابراز خشنودی از حضور در چنین جلسه‌ای اعلام کرد که همراه با شرکتش از تجهیز و بهسازی نگارخانه و سالن نمایش دانشکدگان حمایت کرده و در راستای افزایش بار علمی دروس دانشکدگان هنرهای زیبا، کارگاه هایی را در زمینه معماری برگزار خواهند کرد؛‌ مهندس قلم‌چی ضمن تشکر از چنین حرکتی، پیشنهاد برگزاری یک مسابقه در این حوزه را داد و افزود که بنیاد قلم چی از جوایز این مسابقه حمایت خواهد نمود.

یک گردهمایی گرم

گردهمایی استادان و دانش‌آموختگان هنرهای زیبای دانشگاه تهران که به مناسب 90 سالگی دانشگاه تهران برگزار شد نیز در این نشست مورد توجه قرار گرفت. دکتر غلامی، مدیرعامل بنیاد حامیان دانشگاه تهران، یکی از ارزش های دانشکده هنرهای زیبا و دانشگاه تهران را در دانش‌آموختگان و تاریخ آن مجموعه دانست و تأکید کرد که اگر هدف بر همبستگی بین دانشکده و دانش‌آموختگان باشد، تاریخ به‌جا مانده بسیار ارزشمند است.  وی در ادامه به برگزاری خلاقانه این گردهمایی و استقبالی که از آن به عمل آمد، اشاره کرده و آن را الگویی مناسب برای دیگر دانشکده‌ها دانست.

اولویت‌های بازسازی

در این جلسه، بخش‌هایی از دانشکدگان هنرهای زیبا که نیازمند بازسازی هستند، شناسایی شدند. این موارد شامل تجهیز و بهسازی نگارخانه و سالن نمایش، نوسازی سیستم‌های الکتریکی، روشنایی، صوتی و تصویری، تعویض پرده‌ها، تجهیز آبدارخانه، بازسازی سرویس‌های بهداشتی، خرید صندلی، رنگ‌آمیزی و طرح نوسازی تالار مشاهیر دانشگاه تهران است.

جلب مشارکت 

مهندس حمیدرضا کرداری، مدیرعامل بنیاد حامیان دانشکدگان هنرهای زیبا از تشکیل گروه مجازی با عضویت بیش از هزار هنرمند دانشگاه تهران خبر داد و فراخوانی برای ایده‌پردازی و برگزاری نمایشگاه‌های صنعت و ساختمان و فروش آثار هنری به منظور تأمین بخشی از هزینه‌ها اعلام کرد. وی همچنین بر ضرورت حضور یک حامی تأکید نمود.

دکتر علی نمکی، عضو هیئت مدیره بنیاد و سرپرست مرکز توسعه و سرمایه‌گذاری دانشگاه تهران نیز با بیان ایده‌هایی در جهت گسترش فعالیت‌ها در زمینه‌های متنوع، بر ارتباط صنعت با دانشگاه تاکید کرد.

دکتر شادی جمیلی، عضو هیئت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه تهران با اشاره به ارتباط جالب توجه علم و هنر،‌ برگزاری‌ وبینارهایی با همین موضوع را کمک‌کننده به بار معنایی جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان دانست که هر ساله با همکاری بنیاد علم و فناوری جمیلی و بنیاد حامیان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

آموزش و پژوهش،‌ کارکرد اصلی دانشگاه

دکتر کمره‌ای، رئیس هیئت‌مدیره بنیاد حامیان دانشگاه تهران،‌ اصلی‌ترین کارکرد دانشگاه را آموزش و پژوهش دانست و به اهمیت وجود کتابخانه‌های مناسب برای تحقق این مهم اشاره کرد. در همین راستا ایشان از مشارکت مهندس قلم‌چی، عضو هیئت مدیره بنیاد برای توسعه کتابخانه دانشکدگان هنرهای زیبا تقدیر کردند.

مسئولیت‌پذیری و فرهنگ‌سازی

مهندس قلم‌چی به دو ویژگی مشترک بین بنیاد هنرهای زیبا و بنیاد دامپزشکی اشاره کرد: حضور روسای بنیاد حامیان دانشکده‌ها در جلسات و حضور حداکثری مسئولین این بنیادها که نشان‌دهنده مسئولیت‌پذیری فراوان آنان است و کمک فراوانی در پیش‌برد اهداف دانشگاه می‌کند و نوعی فرهنگ‌سازی به حساب می‌آید.

ایشان هدف اصلی و نهایی را بهبود وضعیت دانشجو و ارتقای علمی و شخصیتی او دانست و تاکید کرد که تمام بنیاد حامیان واحدها باید تلاش بیش‌تری برای رفع مشکلات دانشجویان انجام دهند.

در همین راستا دکتر مظاهریان از تلاش برای جذب حمایت خیرین جهت بورسیه 50 دانشجو در سال تحصیلی آتی خبر داد. دکتر فرهاد فرنو نیز بورسیه 20 دانشجو و ارائه خدمات به دانشجویان را تقبل کرد.

در انتهای جلسه مراسم رونمایی از تفاهم‌نامه جایزه حمایتی تحصیلی زنده‌یاد جناب آقای مهندس منوچهر وحیدی انجام شد. این جایزه قرار است به دانشجویان مستعد دانشکدگان هنرهای زیبا و دانشکدگان فنی اهدا شود.

 

برای خواندن مطالب بیش‌تر و جذاب‌تر و همراهی با ما در راستای ساختن بنیادی نیک و مستحکم برای دانشگاه و پیش‌بردن مرزهای علم، سایت و صفحات بنیاد حامیان دانشگاه تهران در فضای مجازی را دنبال نمایید.

برای ورود به صفحه جایزه حمایتی تحصیلی بنیاد حامیان:          کلیک کنید     

برای ورود به صفحه آپارات بنیاد حامیان:                               کلیک کنید     

برای ورود به کانال تلگرام بنیاد حامیان:                                  کلیک کنید     

برای ورود به صفحه اینستاگرام بنیاد حامیان:                          کلیک کنید    

برای ورود به کانال واتساپ بنیادحامیان:                                کلیک کنید

برچسب‌ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید