به گزارش روابط عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران، در روز چهارشنبه، ۱۷ اردیبهشتماه ۱۴۰۴، دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران شاهد برگزاری دو رویداد بود که بر محوریت خدمات ارزنده و نیت خیرخواهانه جناب آقای مهندس محمدحسین عسگریفرد، دانشآموخته برجسته دانشگاه تهران، کارآفرین پیشرو و خیر نامآشنای استان قم، متمرکز بودند؛ آیین کلنگزنی کتابخانه جدید دانشکدگان و مراسم نکوداشت این خیر گرانقدر، به نمادی از پیوند عمیق علم، سازندگی، نیکوکاری و فرهنگ زیبای بازگشت دانشآموختگان برای یاریرساندن به دانشگاه مادر بدل گشت.
کلنگزنی کتابخانه چهارطبقه؛ مامنی برای دانشجویان
صبح روز چهارشنبه، مراسم آغاز عملیات اجرایی ساخت کتابخانهای مدرن به وسعت ۱۰۰۰ متر مربع در چهار طبقه، ویژه خوابگاههای دانشجویی دانشکدگان فارابی، در سایت توسعه این مجموعه دانشگاهی برگزار شد. این مراسم با حضور جناب آقای مهندس مرتضی حیدری، معاون سیاسی و امنیتی استانداری قم، جمعی از شخصیتهای برجسته استانی، و تعدادی از خیرین نیکاندیش استان همراه بود.
مهندس حیدری طی سخنانی کوتاه، ضمن قدردانی از همت والا و تعهد مهندس محمدحسین عسگریفرد، اعلام کرد که تمامی هزینههای احداث این پروژه علمی و فرهنگی توسط ایشان تقبل شده است. این اقدام، نمونهای بارز از تداوم حمایتهای بیدریغ ایشان از توسعه زیرساختهای علمی کشور است.
نکوداشت مردی از جنس سازندگی و سخاوت؛ بازگشت به خانه برای ساختن آینده
همزمان، در سالن فرهنگ دانشکدگان فارابی، مراسم باشکوهی به منظور نکوداشت و تجلیل از خدمات بیش از سه دههای مهندس محمدحسین عسگریفرد، که از ایشان به عنوان “بزرگترین سازنده آموزش عالی در استان قم” یاد میشود، برگزار گردید. مهندس عسگریفرد، فارغالتحصیل مقطع کارشناسی ارشد رشته راه و ساختمان از دانشکده فنی دانشگاه تهران در شهریور ۱۳۵۱، نمونهای درخشان از دانشآموختگانی است که پس از کسب موفقیتهای چشمگیر، برای کمک به دانشگاه خود و اعتلای نسل آینده بازگشته است. این فرهنگ زیبا و قابل ستایش، در اقدام اخیر ایشان برای ساخت کتابخانه در دانشکدگان فارابی، تجلی یافته است. ایشان پس از طی دوران خدمت سربازی در ذوب آهن اصفهان و فعالیت در نظارت بر ساختمانهای دانشگاه جندی شاپور اهواز (چمران فعلی)، از سال ۱۳۵۵ مدیریت پروژه و اجرای بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی قم (شهید بهشتی فعلی) را بر عهده گرفت. در سال ۱۳۵۹ با احداث کارخانه بتن بهمن و تاسیس شرکت سقف بهمن، فصل نوینی از فعالیتهای عمرانی خود را آغاز نمود.
در ابتدای این مراسم که با حضور مقامات استانی، خیرین، اساتید و دانشجویان در فضایی گرم و معنوی برگزار شد، دکتر مسلم محمدی، رئیس دانشکدگان فارابی، ضمن تبریک ایام میلاد فرخنده امام رضا (علیهالسلام) و دهه کرامت، هدف اصلی این گردهمایی را تجلیل از شخصیتی عنوان کرد که نقشی بنیادین در توسعه و ساختوساز پروژههای دانشکدگان فارابی ایفا نموده است. وی افزود: شرکت سقف بهمن به مدیریت مهندس عسگریفرد، مجری کلیه ساختمانهای آموزشی، رستوران، استخر، خوابگاه و اداری پردیس فارابی بوده و خدمات ایشان به این مجموعه دانشگاهی فراموشنشدنی است. دکتر محمدی همچنین از خیرین استانی دعوت نمود تا سرمایه خود را در مسیر اعتلای علمی و فرهنگی کشور به کار گیرند.
سپس دکتر غلامی، مدیرعامل بنیاد حامیان دانشگاه تهران، با قدردانی از خیر بزرگوار جناب آقای مهندس محمدحسین عسگریفرد گفت: کلنگزنی و احداث کتابخانه توسط جناب مهندس عسگری، کار بسیار بزرگ و فوقالعادهای است و نشان از درک عمیق ایشان از نیازهای جامعه علمی دارد. اما فراتر از این ساختوسازهای ارزشمند، حضور این خیر و خیرین دیگر در دانشگاهها و ارتباط مستمر ایشان با دانشجو و استاد، دارای ارزشی والاتر و تأثیری عمیقتر است. این تعامل، الهامبخش نسل جوان است و چه زیباست که مهندس عسگریفرد به عنوان یکی از فرزندان پرافتخار دانشگاه تهران، امروز اینگونه به یاری دانشگاه خود شتافتهاند.”
کارنامهای درخشان و پر از خیر
کارنامه درخشان شرکت سقف بهمن تحت مدیریت مهندس عسگریفرد، شامل اجرای بالغ بر سه میلیون متر مربع پروژه عمرانی در استان قم است. از جمله این پروژهها میتوان به اجرای کلیه ساختمانهای دانشگاه قم (بالغ بر ۱۰۰٬۰۰۰ متر مربع)، بیش از یازده هزار واحد مسکونی مهر در شهرک پردیسان، ساخت و اهدای دبستان و سالن ورزشی به آموزش و پرورش، مجتمعهای تجاری عظیم مانند اریکه ملل، برج سپهر، ابریشم و برج فردوس، هتل کمپلکس امین، بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی امیرالمومنین، و همچنین اجرای اسکلت بیمارستان ۷۰٬۰۰۰ متر مربعی نور و بزرگترین کتابخانه خاورمیانه با زیربنای ۹۰٬۰۰۰ متر مربع اشاره کرد.
در بخش پایانی این مراسم، مهندس محمدحسین عسگریفرد با قدردانی از حضور تمامی شخصیتهای استانی، خیرین، اساتید، دانشجویان و برگزارکنندگان، اظهار داشت: افتخار میکنم که با همکاری همکارانم در شرکت سقف بهمن، توانستهایم در ساخت چندین بیمارستان، تعدادی خوابگاه دانشجویی و مراکز متعدد علمی و فرهنگی در کشور سهیم باشیم. خدمت به جامعه علمی و فرهنگی، بهویژه به دانشگاه تهران که خانه اول من بوده، وظیفهای است که با جان و دل پذیرفتهام.
مهندس عسگریفرد به نقل خاطرهای جذاب از دوران جوانی و دانشجویی خود نیز پرداخت؛ خاطرهای که نشان میداد او هم مانند بسیاری از دانشجویان پرتلاش، روزهای سختی را پشت سر گذاشته است اما همچنان امیدوار مانده است تا در نهایت به این جایگاه متعالی برسد.
سپس، با حضور مقامات و شخصیتهای استانی و جمعی از خیرین، از خدمات ارزشمند و چندین ساله مهندس عسگریفرد به طور رسمی تجلیل به عمل آمد و این روز به عنوان نمادی از قدرشناسی جامعه دانشگاهی و مسئولین از تلاشهای خیرخواهانه و فرهنگ والای خدمت به علم و دانش ثبت گردید.
برای خواندن مطالب بیشتر و جذابتر و همراهی با ما در راستای ساختن بنیادی نیک و مستحکم برای دانشگاه و پیشبردن مرزهای علم، سایت و صفحات بنیاد حامیان دانشگاه تهران در فضای مجازی را دنبال نمایید.
برای ورود به صفحه جایزه حمایتی تحصیلی بنیاد حامیان: کلیک کنید
برای ورود به صفحه آپارات بنیاد حامیان: کلیک کنید
برای ورود به کانال تلگرام بنیاد حامیان: کلیک کنید
برای ورود به صفحه اینستاگرام بنیاد حامیان: کلیک کنید
برای ورود به کانال واتساپ بنیادحامیان: کلیک کنید