دانیال کرامت دانشجوی افتخارآفرین بورسیه دوره چهارم است که به تازگی از دانشگاه تهران فارغالتحصیل شده است. از جمله افتخارات این دانشجو میتوان به کسب رتبه نخست در کنکور و سه مرتبه رتبه نخست در بین دانشجویان در مقطع ارشد اشاره کرد. خبرنگار بنیاد حامیان دانشگاه تهران در گفتوگویی که با این دانشجو داشت نظر او را درباره بورسیه بنیاد حامیان و تأثیر آن در موفقیتاش را جویا شد، که مشروح این گفتوگو در پی میآید:
-لطفا خودتان را معرفی کنید.
من دانیال کرامت هستم. مقطع کارشناسی را در رشته معماری در دانشگاه شهید باهنر کرمان خواندهام و سپس با آزمون وارد دانشگاه تهران در مقطع ارشد گرایش فناوری معماری شدم. یک سال بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران بودم و به عنوان دانشجوی افتخارآفرین که موفق به اخذ رتبه یک کنکور گرایش فناوری معماری و سه مرتبه رتبه نخست در مقطع ارشد شده است، از من تقدیر شد.
-چگونه با بنیاد آشنا شدید؟
من از طریق کانال کویستان دانشگاه تهران با بنیاد آشنا شدم و خیلی به طور اتفاقی در بورسیه ثبتنام کردم.
-چقدر با فعالیتهای بنیاد آشنا هستید؟
از بین فعالیتهای بنیاد بیشتر با بورسیه دانشجویان متقاضی و دانشجویان برتر در قالب بورسیه طی یک سال آشنایی دارم. همچنین تا حدودی با فعالیتهای بنیاد در زمینه معرفی فرصتهای شغلی و گردهماییهایی که به صورت دورهای برگزار میشود، نیز آشنا هستم. البته فعالیتهایی که بیشتر نظر مرا جلب کرد همان بورسیه و معرفی فرصتهای شغلی است.
-نظر شما بهطورکلی درباره بورسیه چیست و چه پیشنهادی در راستای بهبود آن دارید؟
در اینکه بورسیه خوب است شکی نیست. من در دوران تحصیلم از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان نیز بهرهمند بوده ام ولی واقعا حسی که بنیاد حامیان در من ایجاد کرد کمنظیر است. سال اول که در بورسیه ثبتنام کردم، در جشن بورسیه شرکت کردم و خیرین و حامیانی مثل آقای قلمچی و آقای مصلینژاد را دیدم. وقتی دیدم که خیرین چه شور و شوقی برای حمایت از دانشجویان داشتند و از تشویق دانشجویان صحبت میکردند واقعا به وجد آمده بودم. از طرفی یادم میآید که وقتی آقای قلم چی در حین صحبت پرسیدند که چه کسانی تمایل دارند در آینده جزو خیرین دانشگاه شوند و دانشجویان دستشان را بالا بردند، واقعا همبستگی را احساس کردم. از طرفی خودم هم جزو کسانی هستم که در آن زمان علاقهمند بودم که از خیرین دانشگاه تهران شوم، این انگیزه در من بیشتر نیز شد وقتی دیدم افرادی هستند که بدون هیچ چشمداشتی در راستای حمایت از دانشجویان تلاش میکنند.
-به نظر شما در دوران کرونا حمایت از دانشجویان به چه نوعی مؤثرتر خواهد بود؟
در دوران کرونا هم به نظرم مثل هر زمان دیگری میشود از دانشجویان به صورت مالی حمایت کرد ولی پیشنهاد من علاوه بر حمایت مالی، برگزاری دورههای تخصصی آنلاین برای دانشجویان یا حتی ارائه کدهای تخفیف برای دانشجویان بورسیه برای شرکت در این دورههاست. البته منظورم از دورههای تخصصی صرفا زمینههای تخصصی نیست حتی میتوان گردهماییهایی به صورت آنلاین با خیرین برگزار کرد تا از تجربیاتشان بگویند. من خودم به شخصه خیلی علاقهمندم که بیشتر درباره خیرین، تجربیاتشان و اینگه چگونه به اینجا رسیدهاند، بدانم.
به عنوان سخن پایانی اگر صحبتی هست بفرمایید.
صحبت خاصی نیست جز اینکه شاید خیرین فکر کنند که حمایتهایشان آنقدر مؤثر نیست ولی در واقعیت بسیار برای دانشجویان ارزشمند است که بدانند افرادی هستند که پیشرفت دانشجویان برایشان مهم است و تلاش میکنند موفقیت و خوشحالی آنها را ببینند. من از خیرین و کسانیکه بدون هیچ چشمداشتی در جوّ دوستانه بنیاد مشغول به فعالیت هستند، تشکر میکنم.
بنیاد حامیان دانشگاه تهران علاوه بر قدردانی از دانیال کرامت بابت در اختیار قرار دادن وقت ارزشمندش، برای او آرزوی موفقیت روزافزون دارد.
دانشجویان گرامی بورسیه برتر ادوار بنیاد حامیان دانشگاه تهران که مایلاند موفقیتها و دستاوردهای علمی، فرهنگی، ورزشی و هنریشان در سایت بنیاد اطلاعرسانی شود، میتوانند درصورت داشتن حداقل یکی از شرایط زیر از طریق ایمیل info@bonyadut.com با بنیاد تماس حاصل فرمایند و مدارک و مستندات موفقیتهای خود را برای ما ارسال کنند.
۱- کسب ۲ مرتبه عنوان رتبه نخست در رشته تحصیلی خود
۲- رتبههای برتر پذیرفته شده در کنکور کارشناسی ارشد و دکتری در سال جاری تحصیلی
۳- کسب عنوان استعداد درخشان در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در سال جاری تحصیلی
۴- رتبههای نخست در المپیادهای علمی دانشجویی معتبر
۵- کسب رتبه بینالمللی در مسابقات ورزشی
۶- رتبه نخست در جشنوارههای علمی معتبر
۷- انصراف دانشجویان واجد شرایط بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران به نفع سایر افراد
۸- راهاندازی موفقیتآمیز استارتآپ یا شرکت در حوزه کارآفرینی
به امید موفقیت روزافزون شما