به گزارش روابط عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران به نقل از کتابخانه مرکزی دانشگاه، تعداد 280 جلد کتاب نفیس و ارزشمند از کتابخانه شخصی مرحوم عنایت الله خجسته از طرف خانوادهی وی، در آبان ماه سال جاری به کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران اهداء شد.
عنایت الله خجسته در سال 1310 به دنیا آمد. وی در طول دوره زندگانی خود در عرصه علم و فرهنگ فعالیت داشت و از جمله فعالیت های ایشان سردبیری مجله هنر و مردم، ریاست دایره انتشارات، اطلاعات و آمار وزارت فرهنگ و هنر، دبیر اجرایی فیلمخانه ملی ایران، و مدیرکلی دفتر وزارتی- وزارت فرهنگ و آموزش عالی است.
وی سالها سردبیر مجله «هنر و مردم» بود و دوره جدید مجله رادر سال 1341 با هدف شناساندن فرهنگ، تمدن و هنرمندان ایران دوباره منتشر کرد. اولین شماره دوره جدید مجله در آبان همین سال با مدیر مسئولی ابوالقاسم خدابندهلو و سردبیری عنایت الله خجسته منتشر شد. انتشار این مجله تا 17 سال بعد ادامه داشت و 193 شماره از آن تا آبان و آذر سال 1358 منتشر شد. در طول سالهای انتشار این مجله نه تنها اساتید صاحب نام امکان ارسال و انتشار مقالات داشتند، بلکه نام پژوهشگران جوان و آینده دار نیز در بین مولفان مقالات به چشم میخورد، پژوهشگران جوانی که امروز جزو اساتید به نام ایران هستند: محمد تقی مصطفوی، محمدعلی جمالزاده، رکن الدین همایون فرخ، صادق کیا، حبیب یغمائی و یحیی ذکاء از اساتید نامدار بودند که در کنارشان احمد گلچین معانی، ایرج افشار، پرویز اذکائی و دیگر پژوهشگران جوان آن روز مقاله مینوشتند. به تدریج و در دهة پنجاه نویسندگان جدیدی برای این مجله مقاله مینوشتند کسانی مانند اردشیر خدادیان، جلال ستاری، مسعود رجبنیا و سید جعفر سجادی از جملة این افراد بودند.
در اهمیت مجله هنر و مردم همین بس که بعضی از مقالات آن هنوز مورد مراجعه است و برخی مسائل مبهم و تاریک تاریخ هنر ایران را رفع کرده است.
عنایت الله خجسته در سال 1394 دارفانی را وداع گفت.