مهرداد‌ مدیرصانعی: بنیاد فعالیت‌های تبلیغی خود را در سطح جامعه گسترش دهد.

مهرداد‌ مدیرصانعی همیار بازنشسته هیئت‌علمی صندوق نیکوکاری بنیاد حامیان دانشگاه تهران، از خیرین حساب اندوخته همیاری و دانشیار بازنشسته گروه بهداشت و تغذیه دام و طیور دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران است. ایشان از خیّرین نیک‌اندیش دانشگاه تهران هستند که حمایت مستمر ماهانه از دانشگاه دارند.

دکتر مدیرصانعی در گفت‌وگو با خبرنگار بنیاد حامیان دانشگاه تهران، از تعریف کار خیر و نقش بنیاد حامیان در آینده دانشجویان می‌گوید. مشروح این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید:

لطفا خودتان را معرفی کنید.

مهرداد مدیر‌صانعی، دانشیار بازنشسته دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، متولد سال ۱۳۴۱ هستم.

نحوه آشنایی شما با بنیاد حامیان دانشگاه تهران چگونه بوده است؟

من قبلا اطلاعاتی درباره بنیاد حامیان از همکاران شنیده بودم ولی آغاز همکاری من مربوط به افطاری ماه رمضان سال ۱۳۹۴ است. در این برنامه دوستان بنیاد نحوه همکاری با بنیاد را بیان کردند و فرم‌هایی را برای اعلام همکاری در اختیار ما قرار دادند.

از نظر شما کار خیر چه تعریفی دارد و انسان خیر چه‌کسی است؟

تعریف کار خیر خیلی می‌تواند گسترده باشد و افراد مختلف این واژه را به طرق گوناگون تعریف می‌کنند. از نظر من، هرکاری که منافعش فرد یا جامعه را در بر بگیرد از آن به کار نیک یاد می‌شود. آن فرد و جامعه ممکن است انسان نباشد و مثلا برای محیط‌زیست هم کاری انجام شود که منفعت آن به موجودات زنده برسد، مثلا آب و دانه دادن به پرنده‌‌ها کار نیک و پسندیده است و یا کسی که زباله‌ای را از سطح جامعه بردارد به پاکیزگی محیط کمک می‌کند. اگر بخواهیم در ارتباط با جامعه انسانی این کار را تعریف کنیم، کاری که احساس رضایت خاطر و آرامش ذهنی به فرد بدهد و از آن طرف گوشه‌ای از نیاز‌های دیگران را کاهش دهد، کار خیر است. میزان این کار از ساختن بیمارستان تا کمک کردن به نابینایان برای عبور از خیابان متغییر است.

به نظر شما دانشگاه و بنیاد با حمایت خیرین نیک‌اندیش می‌توانند چه اقداماتی در زمینه‌های مختلف انجام دهند؟

هدف از راه‌اندازی بنیاد در درجه اول رفع برخی از نیاز‌های افرادی است که در سطح دانشگاه هستند، مثل کمک به ادامه تحصیل دانشجویان مستعد که بنا به دلایلی توانایی تحصیل را ندارند و با استفاده از کمک‌های بنیاد، شرایط ادامه تحصیل را پیدا می‌کنند. مسائلی نظیر مشکلات روحی و عاطفی هم در جامعه دانشجویی وجود دارد و بهتر است بنیاد با همکاری مرکز مشاوره دانشگاه، در این زمینه فعالیت‌هایی را انجام دهد. با انجام این قبیل کار‌ها و بهره‌مندی دانشجویان از کمک‌های بنیاد، این قشر از جامعه با فکر آزا‌دتر و دغدغه کم‌تر ادامه تحصیل می‌دهند و فردی مفید برای جامعه شده و کشور از خدمات آن‌ها بهره‌مند خواهد شد.

آینده بنیاد حامیان را چگونه می‌بینید؟

با دید خوشبینانه، امیدوارم دامنه فعالیت‌های بنیاد گسترش پیدا کند و به همه خیر برساند. این بحث منوط به همکاری افراد مختلف از طیف دانشگاهی گرفته تا افراد خارج از دانشگاه است که با انواع و اقسام کمک‌ها می‌توانند به جامعه هدف بنیاد کمک کنند. مثلا همکاران پزشک ما ممکن است به طور مستقیم کمک مالی نکنند، اما شرایطی را فراهم ‌می‌کنند تا دانشجویان نیازمند به طور رایگان فرایند درمان را طی کنند. در هر صورت، ادامه فعالیت بنیاد حامیان به حمایت خیرین وابسته است.

در بخش دیگر، بنیاد حامیان باید اهداف و فعالیت‌های خود را در جامعه تبلیغ کند تا افراد بیشتری را به عنوان حامی جذب کند و به نوعی بخش اول را تکمیل کند.

به عنوان سوال آخر آیا نکته‌ای هست که دوست داشته باشید به آن اشاره کنید؟

دوباره تاکید می‌‌کنم که بنیاد حامیان لازم است فعالیت بیش‌تری در جهت آشنایی جامعه با خود انجام دهد، ولی جامعه دانشگاهی با فعالیت‌های بنیاد آشنا است. در آخر هم از تمامی کسانی که در بنیاد حامیان دانشگاه تهران تلاش می‌کنند تا نیاز‌های جامعه دانشگاهی برطرف شود تشکر می‌کنم.

بنیاد حامیان دانشگاه تهران برای دکتر مدیر‌صانعی آرزوی سلامتی و توفیقات روزافزون داشته و از اینکه وقت گرانبهای خود را در اختیار ما قرار داده‌اند کمال سپاس‌گزاری را دارد.

زمان انجام مصاحبه: جمعه چهارم خرداد ماه ۱۴۰۰ در ساعت ۱۰ صبح

بنیاد حامیان دانشگاه تهران از خیرین نیک اندیش درخواست دارد با توجه به این ایام و لزوم حفظ فاصله‌گذاری اجتماعی، برای پرداخت مبالغ حمایتی خود به صندوق نیکوکاری بنیاد حامیان دانشگاه تهران، با مراجعه به بخش حمایت از دانشگاه وبسایت بنیاد حامیان به نشانی https://bonyadut.com/ نسبت به حمایت از آینده‌سازان کشور و اعتلای علم و دانش، اقدام نمایند.

هـر حمایتـی از طرف شما خیّر نیک‌اندیش، فـارغ از نـوع و مقـدار آن، الهـام‌بخـش آغـاز فصلـی جدیـد در آفرینـش آینـده روشـن بـرای جوانـان کشـور عزیزمـان خواهـد بـود

برچسب‌ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید