فاطمه محمدی دانش‌آموخته افتخارآفرین بورسیه برتر دوره چهارم بنیاد حامیان: می‌خواهم ادای دِین کنم.

فاطمه محمدی دانش‌آموخته رشته حقوق نفت و گاز دانشگاه تهران که موفق به کسب رتبه برتر در مقطع کارشناسی ارشد شده است، در گفت‌وگو با خبرنگار بنیاد حامیان دانشگاه تهران از تجربه‌های دانشجوی دانشگاه تهران بودن و پیشنهادات خود برای مؤثرتر بودن بورسیه می‌گوید که مشروح آن در ادامه می‌خوانید:

-خودتان را در چندجمله معرفی کنید

من فاطمه محمدی دانش‌آموخته مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تهران هستم.

کارشناسی‌ام را در رشته حقوق دانشگاه بوعلی همدان و کارشناسی ارشد را در رشته حقوق نفت و گاز دانشگاه تهران تحصیل کرده‌ام. از سال 1396 که وارد پردیس فارابی دانشگاه تهران شدم، موفق به کسب رتبه برتر در مقطع ارشد در رشته حقوق نفت و گاز شدم و دو سال پیاپی بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران را کسب کردم.

-نحوه آشنایی شما با بنیاد و ثبت‌نام در بورسیه چگونه بوده است؟

در هنگام ثبت‌نام بورسیه برتر، فراخوان آن را در کانال‌های تلگرام دانشگاه تهران دیدم و ثبت‌نام کردم البته من در بنیاد حامیان پردیس فارابی هم فعالیتی داشتم و از این جهت با بنیاد آشنا بودم.

-باتوجه به اینکه در بنیاد حامیان پردیس فارابی فعالیت داشتید، چقدر با فعالیت‌های بنیاد آشنایی دارید؟

من در جشن افتتاحیه‌ای که در سال 97 برگزار شد شرکت کردم و در این

مراسم، فرم‌های همکاری با بنیاد بین دانشجویان و کارمندان دانشگاه پخش شد تا  آن‌ها ترغیب به مشارکت در راستای کمک به دانشگاه شوند. البته در این جشن از دانشجویان برتر هم تقدیر شد. هم‌چنین مراسم افطاری در پردیس فارابی که با همکاری بنیاد حامیان این پردیس برگزار شد خاطره‌ی خوش دیگری است که در ذهنم مانده است.

-به نظر شما بورسیه تا چه اندازه می‌تواند برای دانشجویان مفید باشد؟

از لحاظ مادی به نظر من برای دانشجویان مخصوصا کسانی که ساکن خوابگاه هستند، بسیار مفید است از طرفی با افزایش قیمت کتاب و جزوه، بورسیه می‌تواند تا حدودی در خرید کتاب کمک کننده باشد. از لحاظ غیرمادی هم دانشجویان با فعالیت در رشته‌های تخصصی خود و مشارکت در رویدادهای دانشگاه و بنیاد حامیان دانشکده بسیار انگیزه می‌گیرند.

با توجه به اینکه شما جزو دانش‌آموختگان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه هستید که بورسیه بنیاد بوده‌اید، این تشویق را چطور ارزیابی می‌کنید؟

مسلما خاصیت تشویق، ایجاد انگیزه بیش‌تر در انسان است که بنیاد حامیان و حمایت‌های خیرین نیز در همین راستا فعالیت کرده و باعث انگیزه بیش‌تر برای

دانشجو می‌شوند تا بهتر و هدفمندتر تلاش کنند. البته این تلاش صرفا با هدف بورسیه مالی شدن نیست بلکه دانشجویان تلاش می‌کنند که دِینی را که در ازای مهربانی و نیت خیر حامیان دانشگاه به گردنشان است، با تلاش بیش‌تر و آینده شغلی و تحصیلی بهتر ادا کنند.

شما اگر روزی نیت کمک و تشویق دانشجویان را داشته باشید، مایلید که خیّر دانشگاه تهران باشید یا خیر؟ و به نظر شما این امر چقدر می‌تواند موثر باشد؟

این حمایت باعث شده است بین ما و دانشگاه علاقه و دلبستگی بیش‌تری به‌وجود بیاید که به فرض کسی مثل من که از امکانات بنیاد استفاده کرده‌است، برگردد و ادای دین کند. همان‌طور که خیرینی بودند و من را حمایت کردند، من هم به عنوان عضوی از خانواده بزرگ دانشگاه تهران در آینده این زنجیره را ادامه خواهم داد.

تشویق به‌جا و درست، موتور متحرک انگیزه است و البته جدا از بحث تشویق‌های مالی، این حرکت باعث رشد روح بخشندگی بین انسان‌ها می‌شود. البته چون حمایت‌های بنیاد صرفا بورسیه‌های مالی نیست و بنیاد در بحث امور رفاهی دانشجویان و تجهیز محیط دانشگاه هم فعالیت دارد، این حمایت بستر مناسبی برای حل مشکلات رفاهی و تحصیلی دانشجویان نیز است. حمایت از دانشجو و تلاش برای بهتر کردن امکانات دانشگاه به نوعی سرمایه‌گذاری روی نیروی انسانی جامعه است.

-چه پیشنهادی در راستای مؤثرتر بودن بورسیه دارید؟

من در زمانی که دانشجو بودم با یکی از استادان پردیس فارابی این

موضوع را مطرح کردم که اگر امکان فراهم کردن زمینه‌های شغلی علاوه بر حمایت مالی باشد، به نظرم مؤثرتر خواهد بود. به دلیل اینکه از فضای دانشجویی فاصله گرفتم اطلاعی ندارم که تصمیمی در این باره گرفته شد یا خیر ولی می‌دانم که دانشجویان رشته های مختلف با حمایت بنیاد حامیان مشغول به کار شده اند.

-با توجه به اینکه از دانشگاه تهران فارغ‌التحصیل شدید، دانشجوی دانشگاه تهران بودن چه مزیتی دارد؟

قطعا بِرَند دانشگاه تهران، حس خوبی به دانشجویان می‌دهد و آرزوی هر کسی است که در یک رشته خوب و دانشگاه برتر درس بخواند. من هم مثل هر دانشجوی دیگری آرزوی تحصیل در دانشگاه تهران را داشتم و اگرچه با قبول شدن در پردیس فارابی در واقع کمی ناراحت شدم اما وقتی وارد آن شدم متوجه شدم که هیچ فرقی با پردیس مرکزی دانشگاه تهران ندارد و از لحاظ سطح علمی با آن برابر است . لازم می‌دانم که بگویم بعد از ورود به دانشگاه، دیدن رفتار و برخورد اساتید و کارکنان دانشگاه بسیار دلگرم کننده بود.

بنیاد حامیان دانشگاه تهران از فاطمه محمدی به دلیل وقتی که در اختیارمان گذاشت کمال تشکر را دارد و برای ایشان موفقیت روزافزون خواستار است.

دانشجویان گرامی بورسیه برتر ادوار بنیاد حامیان دانشگاه تهران که مایل‌اند موفقیت‌ها و دستاوردهای علمی، فرهنگی، ورزشی و هنری‌شان در سایت بنیاد اطلاع‌رسانی شود، می‌توانند درصورت داشتن حداقل یکی از شرایط زیر از

طریق ایمیل‌ info@bonyadut.com با بنیاد تماس حاصل فرمایند و مدارک و مستندات موفقیت‌های خود را برای ما ارسال کنند.

۱- کسب ۲ مرتبه عنوان رتبه نخست در رشته تحصیلی خود

۲- رتبه های برتر پذیرفته شده در کنکور کارشناسی ارشد و دکتری در سال جاری تحصیلی

۳- کسب عنوان استعداد درخشان در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در سال جاری تحصیلی

۴- رتبه های نخست در المپیاد های علمی دانشجویی معتبر

۵- کسب رتبه بین المللی در مسابقات ورزشی

۶- رتبه نخست در جشنواره های علمی معتبر

۷- انصراف دانشجویان واجد شرایط بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران به نفع سایر افراد

۸- راه اندازی موفقیت آمیز استارت آپ یا شرکت در حوزه کارآفرینی

به امید موفقیت روزافزون شما

 

برچسب‌ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید